Welkom bij Rogera Automatisering


Let op: Deze website wordt sinds 2005 niet meer actueel gehouden, voor onze Internet Service Provider activiteiten onder de handelsnaam ACMEWeb verwijzen wij u naar de betreffende wl actuele website http://www.acmeweb.nl

Serverhardware wordt op basis van de wensen van de klant door ons ontworpen, gebouwd en beheerd, enige nadere informatie vindt u ook op de ACMEWebsite: http://www.acmeweb.nl/content/Producten/Servers of neem telefonisch contact met ons op.


Of voor een "trip down Memory Lane" kijk hier nog even verder ;)

Rogera is een klein automatiseringsbedrijf met een veelzijdig aanbod van diensten en producten. Wij kunnen voor u meestal het hele automatiseringsproces verzorgen, vanaf het advies tot en met de implementatie van uw automatisering.

Het maakt voor ons niet uit of u een grote, een kleine klant of een starter bent, iedere klant krijgt bij ons de optimale aandacht. Afhankelijk van uw wensen kunnen we u vrijwel alle denkbare diensten en producten in de automatisering leveren.
U kunt bij ons ook zelf kiezen wat u door ons wilt laten uitvoeren en wat u in eigen beheer wilt uitvoeren. We hebben bedrijven uit diverse sectoren in onze klantenkring.

ADSL Actie: Twee maanden GN abonnementskosten (dus 12 maanden internetten 10 maanden betalen) n GRATIS een Multi-PC ethernet modem/router/switch, geschikt om direct 4 computers aan te sluiten f ng n maand geen abonnementskosten.

Als Hyper Snel ADSL (nog) niet beschikbaar is dan bieden wij Mxstream als alternatief op bitstream- n nieuwe locaties. Zie verder onder Netwerken.

Hieronder vindt u de postcode check:
© 2003 Rogera Automatisering