Systeembeheer

Voor kleine- en middelgrote bedrijven verzorgen wij de ondersteuning en het systeembeheer. Systeembeheer en onderhoud aan uw netwerk en/of computers is noodzakelijk voor het optimaal laten functioneren, ook op langere termijn. De werking van een computer of netwerk staat of valt met het juiste beheer.
De ondersteunende diensten kunnen variëren van het inroepen van onze hulp op afroep, het onderhouden van de hard- en software, het installeren van updates en patches of een totaalpakket waarbij ook de dagelijkse beheersfuncties behoren.

ROGERA Automatisering heeft expertise in huis op het gebied van Linux, BSD-Unix én Windows Server operating systemen.
Wij zijn gespecialiseerd in complexe systeembeheer vraagstukken. Voor Windows servers bijvoorbeeld Active Directory configuratie (instellingen, beheer, rechten en beveiliging) voor Multi Server netwerken en/of Remote Desktop toepassingen.
Op verzoek leveren wij consultancy voor deeloplossingen maar ook “turn key” een compleet client-server netwerk inclusief de hardware en colocatie van de servers.

Met regelmatig systeembeheer bent u de problemen voor.


Hyper Snel ADSL®

ADSL start/budget/voordeel surfen etc. allemaal leuk voor thuis maar wilt u écht snel én betrouwbaar internet voor de zaak, lees dan verder of klik hier voor de lopende ADSL actie en de postcode check!

U bent een intensieve internetgebruiker en wilt één of meerdere PC's met hoge snelheid met het Internet verbinden. U bent op zoek naar een permanente, kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare verbinding tegen lage vaste kosten. Dan is ROGERA Hyper Snel ADSL® Economy de oplossing die u zoekt.

Daarom Economy
Met Hyper Snel ADSL® Economy van Rogera Automatisering maakt u als ondernemer in één keer een goede start. Het gebruiksgemak voor u als ondernemer heeft centraal gestaan bij de ontwikkeling van dit pakket. Hyper Snel ADSL® Economy is dan ook een ideaal pakket voor de ondernemer die tegen lage kosten ongelimiteerd toegang tot internet wil hebben.

 • Géén limiet op het dataverkeer (fair use policy)
 • Géén 'disconnect' kosten bij beëindiging van het abonnement
 • Géén installatiezorgen bij installatie door onze monteur
 • Korte levertijd
 • Betrouwbare service
 • Professionele ondersteuning
 • Vijf Snelheden
 • Overzichtelijke kosten

  Geen Installatiezorgen
  Zo wordt Hyper Snel ADSL® Economy bijvoorbeeld standaard uitgerust met één van de meest complete Ethernet routers. De installatie en configuratie van de router wordt, indien gewenst, uitgevoerd door één van onze professionele installateurs. Dat verzekert u er van dat u en e.v.t. uw collega's snel en optimaal gebruik kunnen maken van de ADSL internet verbinding.

  Korte levertijd
  Met een levertijd binnen 25 werkdagen (mits beschikbaar in uw regio - zie postcode check) en de professionele organisatie van Rogera Automatisering achter de hand, kunt u met Hyper Snel ADSL® Economy vertrouwen op een perfecte Internet toegang.

  Betrouwbare service
  Rogera Automatisering is gespecialiseerd in het leveren van Internetverbindingen van een zeer hoge kwaliteit. Vanuit ons Network Operations Center worden kwaliteit, beschikbaarheid en performance continu in de gaten gehouden.

  Professionele ondersteuning
  Via e-mail beschikt u 24 uur per dag 7 dagen in de week over een professionele helpdesk. Tevens staat een telefonische helpdesk met persoonlijke service (uw vaste technicus weet wie u bent en kent uw situatie zonder dat u eerst uw klantnummer op moet geven!) op werkdagen van 10:00 tot 19:00 uur geheel tot uw beschikking.

  Overzichtelijke Kosten
  Het tarief voor Hyper Snel ADSL® Economy bestaat uit de volgende elementen:

 • Maandelijks abonnement, u heeft al een Economy ADSL verbinding vanaf € 35,-.
 • Kosten voor het aansluiten / activeren van de ADSL lijn in de centrale vanaf € 79,-.
 • Kosten van een geconfigureerde Multi-PC Ethernet modem/router/switch v.a. € 126,-.
 • Installatie en configuratie door een monteur ter plaatse € 198,-.
 • Optionele installatie componenten (o.a. koperpaar verlenging).

  Snelheden en prijzen
  Hyper Snel ADSL® Economy (zakelijk abonnement) is leverbaar in 5 snelheden, te weten:

  downstream/upstream in kbit/s  per maand  netto per maand *)  éénmalig

  256 / 256 €   35,- € 17,80 € 149,- (extra actie!)
  512 / 256 €   39,- € 22,-- € 159,-
  1024 / 512 €   49,- € 29,50 € 149,-
  2048 / 1024 €   79,- € 52,-- € 119,-
  8192 / 1024 € 119,- € 82,80 €   79,-

  *) Ten opzichte van de concurrentie rekening houdend met de actie "Twee maanden gratis en gratis Multi-PC modem" en het verschil in éénmalige kosten.

  Meer informatie?
  Wilt u meer weten over Hyper Snel ADSL® Economy van Rogera Automatisering? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs. Zij zijn op werkdagen van 12:00 tot 18:00 uur te bereiken op 0318-470098 of 06-40306685 of per e-mail: verkoop@rogera.nl.

  Alle bedragen zijn in euro's exclusief 19% BTW. Kosten abonnement per maand, facturering per jaar vóóruit.